Corona update (17-03-2021)

Buitensporten mag met maximaal 4 personen (exclusief trainer), we vragen wij jullie als gast ook goed aan deze regels te houden.

Op dit moment is het alleen mogelijk om bij ons te komen:

Wij kunnen een reservering niet annuleren of verplaatsen bij coronagerelateerde redenen. Wees er dus van bewust dat wanneer je boekt, je vast zit aan onze voorwaarden. Onze dringende advies is daarom: reserveer zo laat mogelijk om financiële teleurstelling te voorkomen!

Algemene regels

 • Houd altijd 1.5 meter afstand van elkaar.
 • Gezien onze beperkte voorraad is reserveren voor al onze activiteiten verplicht, dit kan op dit moment uitsluitend online.
 • Wij vragen u dan ook om 10 minuten van te voren aanwezig te zijn bij betreffende activiteit. Niet te vroeg en zeker niet te laat.
 • Wij vragen u vanuit het gezelschap zich met 1 persoon aan te melden bij betreffende activiteit.
 • Indien u te laat bent kunnen wij u NIET garanderen deel te kunnen nemen aan betreffende activiteit, eventuele betaalde gelden zullen hierbij dan ook komen te vervallen.
 • Op de activiteitenlocatie beschikken wij over desinfecterende handgel.
 • Breng bij gezondheidsklachten (hoesten, verkouden of heeft er iemand in het gezin koorts) uw omstanders niet in gevaar en blijf thuis!

Aanpassingen voor het blokarten

 • Toeschouwers zijn helaas niet welkom.
 • Per instructeur maximaal 4 deelnemers of 1 huishouden.
 • Neem plaats bij de pion bij betreffende instructeur voor de instructie.
 • Blijf bij je eigen parkoers om te voorkomen dat er meer dan 1 huishouden of 4 deelnemers op een parkoers zijn.
 • Voor het gebruik van de activiteiten worden de materialen (handcontactpunten) gedesinfecteerd. 
 • U zult iets minder directe begeleiding hebben van de instructeur dan u wellicht gewend bent, omdat wij ten alle tijden 1,5 meter afstand moeten houden.

Aanpassingen voor het Klimpark

 • Dragen van handschoenen is voor volwassenen 18+ verplicht. Handschoenen die ademen met grip op de vingertoppen voor het openen van de carabiners worden aangeraden. Deze zijn eventueel ter plekke te koop voor: €1,50 per paar.Neem plaats bij de pion bij betreffende instructeur voor de instructie.
 • Wij vragen u zelf uw materialen op te halen bij de groene lussen. En na gebruik deze terug te hangen aan de rode lussen. Dit om ten alle tijden 1,5 meter afstand te kunnen houden.
 • Voor het gebruik van de activiteiten worden de materialen (handcontactpunten) gedesinfecteerd. 
 • De gordelinstructie geven wij aan u. Laat familieleden of uw partner uw gordel controleren. Helaas kunnen wij dit NIET voor u doen.
 • Elk uur start er een groep van maximaal 18 deelnemers. Reserveren verplicht en vol = vol.
 • Maximaal 1 deelnemer van apart huishouden per onderdeel en platform. 

Klimpark Texel

Het grootste avontuur voor jong en oud op hoogte! Ons klimpark bevindt zich op:
vakantiepark de Krim in de Cocksdorp. En is voor iedereen toegankelijk.

In de vakanties zij wij dagelijks geopend!

Paintball

Paintball Texel... Een knallend succes tijdens jouw verblijf op Texel. Zowel voor de kids al volwassenen is er genoeg spektakel te beleven!!!

onze gasten aan het woord over Texel active

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9! Hieronder vind je enkele reviews:
 
Personal Training Texel
3 maanden geleden

We hebben echt een te gekke tijd gehad met de one-wheelers! Voor mijn zoon en mij was het met onze snowboard ervaring gemakkelijk op te pakken, maar zelfs mijn vriendin (die nog nooit op wintersport is geweest) had het al snel onder de knie. Je kunt je eigen snelheid bepalen en daarmee maak je het zo uitdagend als je zelf wilt. Vallen en opstaan hoort erbij ;) Een heel leuk en uitdagend uitje met je gezin of met vrienden. Wij kunnen het iedereen aanraden!

Bas Waterham
een maand geleden

In plaats van een skivakantie werd het een week Texel. We komen hier al sinds onze jeugd en genieten altijd van het fantastische eiland. Meestal icm sportieve evenementen zoals de 4×15 , de Texelse halve marathon. Ook in deze week zijn we dagelijks actief geweest. Wandelen, fietsen, hardlopen en wat past er dan uitstekend bij? Juist, een kennismaking met blokarten bij Texel Active. Met zes familieleden naar het brede strand bij de vuurtoren. Wat een ervaring, je hebt het snel onder de knie na een goede en bondige instructie en een prima windje begonnen we aan ons uurtje blokarten. Wij hebben vreselijke lol gehad en komen beslist nog eens terug, dit smaakt echt naar meer. Bedankt voor de leuke middag Texel Active.

Bep Akkerhuis
een maand geleden

Hele leuke ervaring met blocarten van Texel Active . Windkracht 5 , netjes werd er een andere locatie een dag van te voren door gemaild. De aardige instructeur Milan gaf duidelijke instructies en het was genieten. Vader en zoon ( de Johnnen) genoten van een heerlijk uur blocarten . Echt een aanrader. En ze maakten ook nog foto's die ze gratis naar je mailen. Gewoon een hele leuke ervaring!!!

Yolanda
een maand geleden

Wij hebben een leuke middag gehad. Het blowkarten was een nieuwe ervaring voor ons en in deze toch wat suffe tijd konden we deze actie wel gebruiken. We werden opgewacht door twee enthousiaste instructeurs. De karts stonden al klaar en na een korte heldere uitleg konden we aan de slag. Als het even niet op rolletjes liep waren ze meteen in de buurt voor een duwtje of een aanwijzing. Kortom; een aanrader om bij Texel Active een leuke middag te boeken!!

Paul Klaassen
een maand geleden

Ontzettend leuke belevenis om met zo'n karretje over het strand te crossen. Goede begeleiding en ondersteuning van het personeel. Top. Na een tijdje ben je het 'achtjes-rijden' wel een beetje zat. Was voor mij uitdagender geweest om over een langere afstand te kunnen blokarten ipv na iedere 100mtr het stuur moeten omgooien. Desalniettemin gewoon zeer top om te doen.