Paintball Texel

Paintball ist die herausforderndste und härteste Aktivität für jedermann. In den Ferien ist es sogar möglich, während unserer Klankriege als 1 Person Paintball zu spielen.

Während des Paintballs muss man mit Paintballs aufeinander schießen. In der Regel spielen zwei Mannschaften in unterschiedlichen Spielformen gegeneinander. Wenn Sie getroffen werden, müssen Sie das Spiel verlassen, was den Gegner in eine bessere Position bringt.

Es ist ein aufregendes und herausforderndes Spiel, bei dem es wichtig ist, dass Sie gemeinsam mit Ihrem Team eine gute Strategie festlegen, kreativ sind und etwas wagen. Wer alleine loszieht, schafft es nicht.

Kommen Sie mit Freunden zum Paintball? Dann kontaktieren Sie uns und reservieren Sie!
Oder suchen Sie nach einem Abenteuer mit Anderen in unseren Klankriegen? Dann buchen Sie weiter unten.

 

Öffnungszeiten

Auf Anfrage sind wir ganzjährig geöffnet. Mögliche Startzeiten können in Absprache erfolgen.

Finden Sie im Voraus Ihr Lieblingsversteck mithilfe der untenstehenden Karte des Paintballfeldes.

.

  • Kurzinfos

  • aktivitätskosten: € 21,50 pro Person für das normale Paintball, € 9,50 pro Person für das Kinder Paintball
  • Dauer der aktivität: 1,5 bis 2 Stunden   
  • IM PREIS ERHALTEN: Erforderliche Materialien, Anweisungen, Anleitung, Versicherung und 9% Mehrwertsteuer.
  • Kleindungstipp: Kleiden Sie sich entsprechend den Wetterbedingungen.
  • Für wen: Für alle Arten von Gruppen und Anlässen.
  • Wann: ganzjährig geöffnet
  • AB: 1 Person während unserer regulären Öffnungszeiten, außerhalb der regulären Öffnungszeiten mindestens 6 Personen
  • mindesalter: 8 bis 15 Jahre bei Paintball für Kinder, normales Paintball ab 16 Jahren

Unsere Gäste sprechen über Texel Active

Wir freuen uns sehr, dass unsere Gästezufriedenheit durchschnittlich mit einer 9 bewertet wird. Sehen Sie sich unten eine Reihe unserer Bewertungen an und überzeugen Sie sich gerne selbst von unseren außergewöhnlichen Aktivitäten:

:

Personal Training Texel
2 weken geleden

We hebben echt een te gekke tijd gehad met de one-wheelers! Voor mijn zoon en mij was het met onze snowboard ervaring gemakkelijk op te pakken, maar zelfs mijn vriendin (die nog nooit op wintersport is geweest) had het al snel onder de knie. Je kunt je eigen snelheid bepalen en daarmee maak je het zo uitdagend als je zelf wilt. Vallen en opstaan hoort erbij ;) Een heel leuk en uitdagend uitje met je gezin of met vrienden. Wij kunnen het iedereen aanraden!

Marco ter Horst
2 maanden geleden

Donderdag 22 okt. 2020. Windkracht 5/ 6, droog en zonnig bij de vuurtoren van de Cocksdorp op Texel. “we gaan blokarten”. Wat een geweldige ervaring! Onze jongste van 13 is wat aan de lichte kant, maar na 10 mins oefenen en de begeleiding van Julliette heeft ook hij het onder de knie. Ruim een uur “laag-vliegen” heerlijke afsluiting van onze herfst-vakantie. Een aanrader voor iedereen met (puber-)kids of ouder 😉. Bedankt Texel-active

Anouk Simonse
3 maanden geleden

Wij zijn met 3 jongeren gaan blokarten, dat was echt fantastisch! Twee van de drie gingen (na een heel duidelijke en prettige uitleg) heel goed over het strand in de blokarten, nr. 3 vond het best eng en wilde niet meer, maar na een goede peptalk van de instructeur is hij weer ingestapt en met behulp van een andere instructeur (die bij hem op de kart ging zitten en hielp met sturen etc.) ging hij met een goed gevoel van het strand af. Dat was echt klasse en wij zullen voor een volgende activiteit zéker weer voor Texel Active kiezen!

Ron Hein
2 maanden geleden

Onze jongens van 14 en 16 hebben een prachtige middag gehad met het blokarten. Goede uitleg en veel plezier. Flexibel zijn de mensen omdat de dag ervoor niet door kon gaan vanwege de vele regen en de storm. In overleg een nieuwe datum geprikt, top geregeld!

Pietje Flipstra
3 maanden geleden

Wij hebben geblokart met Texel Active tijdens de herfstvakantie en het was superleuk, supergaaf. We hadden lekker stevige wind, goeie begeleiding en uitleg. De 30 euro meer dan waard, zeker als je, net als wij, nog nooit hebt geblokart. De mensen van Texel Active zijn vriendelijk, behulpzaam, vrolijk en enthousiast. Als we weer op Texel zijn, komen we zeker terug naar het strand om te blokarten. Groetjes, familie Langeveld