E-sports | €25,00 p.p.

Ben jij benieuwd twee van de nieuwste weg & offroad sensaties op Texel? Probeer dan nu onze E-sports; E-skaten & Onewheel!
 Kom jij deze spectaculaire E-sports uitproberen? 

Offroad e-skaten; de nieuwste rage op skateboard gebied in Nederland. Hierbij horen steppen, kicken en afzetten definitief tot het verleden.
Een onewheel is een 1 wielig vervoersmiddel wat qua besturing & gevoel identiek is aan het golfsurfen en snowboarden.

WAT IS EEN ONEWHEEL?

Een onewheel is een 1 wielig vervoersmiddel wat qua besturing & gevoel identiek is aan het golfsurfen en snowboarden. Maar nu niet afhankelijk zijn van de condities om heerlijk te shredden! Het ziet er redelijk onmogelijk uit... Balanceren op 1 wiel. Maar de Onehweel is een technisch vernuft apparaatje die jou in balans houdt. Zodoende rij je binnen 10 minuten met gemakt rondjes over ons sportveld. 

Wat is een Skatey?

Dit elektrische skateboard, ook wel Skatey, kan alles! Met de volledig elektrische skateboards met maar liefst 2x 800 Watt motoren rijdt je na een korte uitleg en oefenrondje met gemak over het offroad parcours wat we speciaal voor jullie hebben uitgezet.
We starten de activiteit met het balanceren op het board en het maken van bochten. Zodra iedereen het board goed onder de knie heeft gaan we over uitdagende parcours en mag je de speedknop uit proberen!

VEILIGHEID

Naast een helm kun je er voor kiezen om ook pols, knie en elleboog beschermers te dragen. Deze E-sports zijn helaas niet zonder gevaar voor blessures. Bedenk dus van te voren of jij sportief genoeg bent om aan deze activiteit deel te nemen. 

Goed om te weten...

  • locatie: gerritslanderdijke 2 - den Burg
  • Leeftijd: Vanaf 12 jaar en ouder
  • Duur: 1 uur
  • Kledingadvies: Dichte schoenen die goed vastzitten, lekker zittende kleding waar je je goed in kunt bewegen.

Zijn jullie met 10 of meer vrienden? Dan kan het ook op een andere dag, tijdstip en locatie. Neem hiervoor contact met ons op!
Nog vragen? Chat dan met onze Robot Nano of kijk onder het boekingsformulier bij de FAQ of jouw vraag hier tussen staat.

 

Boek hier jouw e-Sports!

Faq

Moet ik ervaring hebben met E-Sports?

Nee dat is niet nodig. Mocht je wel ervaring hebben met skaten, surfen of snowboarden, dan gaat het wel makkelijker in het begin, maar we kunnen het iedereen leren! 

Zit er een maximum gewicht aan de activiteit?

Helaas wel, het maximum gewicht is 100 kg. 

Hoe snel gaan de Skateys of Onewheels?

Dit verschild per persoon, gewicht, ondergrond en andere factoren, maar de Skateys kunnen ongeveer 30 km/pu halen en de Onewheels 20 km/pu.

Hoe oud moet ik zijn voor de E-Sports?

Je moet minimaal 12 jaar of ouder zijn om deel te mogen nemen. Jonger mag helaas niet en kan ook niet.

Wat voor kleding moet ik aan?

Je mag sportieve kleding aantrekken waar je je goed in kunt bewegen. Hiernaast goede dichte schoenen die goed vast zitten. 
Met nat weer kun je een beetje smerig worden. 

Gaat deze activiteit ook door met regen?

Ja, afhankelijk van hoe hard het regent. Mocht het niet door kunnen gaan, dan bellen wij hierover.

Kunnen ouders ook meedoen aan deze activiteit?

Zeker weten! Wanneer je sportief bent ingesteld, kun je tot alle leeftijden meedoen. 

Klimpark Texel

Het grootste avontuur voor jong en oud op hoogte! Ons klimpark bevindt zich op:
vakantiepark de Krim in de Cocksdorp. En is voor iedereen toegankelijk.

In de vakanties zij wij dagelijks geopend!

Paintball

Paintball Texel... Een knallend succes tijdens jouw verblijf op Texel. Zowel voor de kids al volwassenen is er genoeg spektakel te beleven!!!

onze gasten aan het woord over Texel active

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9! Hieronder vind je enkele reviews:
 
Wido Platenkamp
in de afgelopen week

Geweldig activiteit dat blowkarten. Deskundige instructies en met de haren vol met zand het strand verlaten. Het was Top! Een aanrader om te gaan doen als je op Texel bent.

Maaike Benschop
een maand geleden

Brandingkajakken en raften is geweldig. Je hoeft niet jong of totaal super sportief te zijn om hieraan mee te doen. Echt een aanrader voor een bedrijfs- of een verjaardagsuitje. Of gewoon omdat het ontzettend leuk is en je er veel bij moet lachen ook, om jezelf en anderen. Omdat ze stuntelen of omdat het geweldig goed gaat. Allebei leuk.

Anja Botter
een maand geleden

Blokarten gedaan met gezin...wat hebben we genoten Was de eerste keer maar vooral niet de laatste keer Als we het eiland weer bezoeken staat deze activiteit zeker op ons agenda .... Bedankt voor een geweldige uurtje plezier ..

Barbara en Jan Boon
een maand geleden

Heel erg genoten van ons blocnote uurtje op het strand bij de vuurtoren. Goede instructies en hulp van een enthousiast team. Warm aanbevolen! ( maar trek wel warme kleren aan)

Jurjen Veldboom
een week geleden

Zeer leuke ervaring gehad! Een mooie afsluiter van een top weekend.