Onewheelen | €25,00 p.p.

Onewheelen is de nieuwste weg & offroad sensatie waar snowboarden en surfen elkaar ontmoeten.

Een onbeschrijvelijk gevoel van vrijheid en fun en dat op maar 1 wiel!

Wat is een onewheel?

Een onewheel is een 1 wielig vervoersmiddel wat qua besturing & gevoel identiek is aan het golfsurfen en snowboarden. Maar nu niet afhankelijk zijn van de condities om heerlijk te shredden! Het ziet er redelijk onmogelijk uit... Balanceren op 1 wiel. Maar de Onehweel is een technisch vernuft apparaatje die jou in balans houdt. Zodoende rij je binnen 10 minuten met gemakt rondjes over ons sportveld. 

Verschillende cursussen

Beginnerscursus
In onze beginnerscursus leren we je hoe de onewheel te besturen. En te zorgen dat je binnen dit uur klaar bent om eventueel met ons op pad te gaan en we heerlijk gaan floaten over uitdagende paden door het bos! 

Gevorderdencursus*
Onewheelen is dat gevoel van kruiend sneeuw onder je plank of die heerlijke rush op de golf. En dus zeker net zo verslavend! Ben jij verslaafd geraakt aan het Onewheelen? Boek dan de gevorderdencursus en mee cruisen door het Texelse Dennenbos en ontdek nog meer van de Onewheel! 
*Dit is alleen te boeken met aantoonbaar ervaring of het positief afleggen van de beginnerscursus.

Veiligheid

Naast een helm kun je er voor kiezen om ook pols, knie en elleboog beschermers te dragen. Het onewheelen is helaas niet zonder gevaar voor blessures.

GOED OM TE WETEN...

  • locatie: gerritslanderdijke 2 - den Burg
  • Leeftijd: Vanaf 12 jaar en ouder en sportief!
  • Duur: 1 uur
  • Kledingadvies: Lekker zittende kleding waar je je goed in kunt bewegen en soepele dichte schoenen.

Nog vragen? Chat dan met onze Robot Nano of check de FAQ of jouw vraag hier tussenstaat. Deze vind je onder het boekingsformulier.

Boek hier jouw nieuwste verslaving, onewheelen!

Faq

Hoe oud moet ik zijn voor het onewheelen?

Vanaf 12 jaar en ouder mag je bij ons komen Onewheelen. 

Waar vind het Onewheelen plaats?

We starten bij onze accommodatie Bloem en Bos. Adres: gerritslanderdijkje 2 - Den Burg. 

Zit er een maximum gewicht aan het board?

Ja, tot 100 kg kun je op een onewheel staan. 

Ik heb geen ervaring met board-sporten, kan ik wel meedoen?

Ja het is mogelijk, alleen raden wij het niet aan. Wanneer je fit en sportief bent is het geen probleem. Je moet wel een beetje gevoel hebben voor board-sporten om aan deze activiteit mee te kunnen doen, omdat het een blessure gevoelige sport is.

Hoe snel gaan de onewheels?

Ze gaan maximaal 20 km/pu.

Is het gevaarlijk?

Nee, het is niet gevaarlijk wanneer je goed naar onze uitleg luisterd. 
Hiernaast krijg je van ons een helm en knie en armbescherming.
Ook is enige boardervaring en sportiviteit verplicht. 

Gaat het Onewheelen ook door met slechtweer?

Helaas kan het niet doorgaan, wanneer het regent of te nat is. Het is een elktrisch aparaat en helaas gaat dat niet samen met water.
Wanneer dit het geval is, zullen wij contact opnemen met je om de activiteit eventueel te verplaatsen of iets anders aan te bieden.

Mijn gewenste dag en tijd staat er niet tussen?

De beginnerscursussen zijn op vaste dagen en tijden. Helaas kunnen we hier niet van afwijken. Wat aangegeven staat op de kalender, klopt dus. 

 

Wat betreft de extra uren onewheelen met een strippenkaart kunnen we speciaal inplannen. Mocht je liever op een andere dag of tijdstip willen, neem dan even contact met ons op via de mail: info@texelactive.nl 

Klimpark Texel

Het grootste avontuur voor jong en oud op hoogte! Ons klimpark bevindt zich op:
vakantiepark de Krim in de Cocksdorp. En is voor iedereen toegankelijk.

In de vakanties zij wij dagelijks geopend!

Paintball

Paintball Texel... Een knallend succes tijdens jouw verblijf op Texel. Zowel voor de kids al volwassenen is er genoeg spektakel te beleven!!!

onze gasten aan het woord over Texel active

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9! Hieronder vind je enkele reviews:
 
Margreet Balemans
in de afgelopen week

Omdat de wind te hard was, kon onze activiteit, blokarten, met ons gezin niet doorgaan. Dat werd een uur tevoren afgebeld. Prima, kan gebeuren, veiligheid voor alles...Maar dat we dan vervolgens wel 5% administratiekosten moeten betalen 'omdat dat in het systeem zit' en ik meteen daarna een mail krijg met de vraag hoe leuk we het blokarten vonden... Nou, van die 5% kun je dan ook meteen zorgen dat ik die mail niet krijg ongetwijfeld 'omdat dat in het systeem zit'.

Meike Kersten
2 weken geleden

Op pad geweest met Segways! De korte en heldere instructie vooraf werd gekenmerkt door een positieve benadering en persoonlijke tips. Het gebruik van de Segway ging gelukkig heel erg intuïtief. Na het oefenen van belangrijke manoeuvres op het grasveld en de aangelegde paadjes op het terrein gingen we de weg op en het Dennenbos in. De gidsen wisten ons veel interessants te vertellen en namen echt de tijd voor ons. Een leuk en ontspannen uitje!

Marcel Annema
2 maanden geleden

We hadden als gezin (ouders met 3 jongens in leeftijd van 9, 11 en 12 jaar) veel zin om te klimmen, dit al eerder op diverse locaties gedaan. Grote groep kreeg instructie en daarna tegelijk naar boven, nagenoeg geen begeleiding en verouderde klim locatie. Begon daarnaast ook nog eens hard te waaien, wat leiding ook aangaf. Ondanks dat ging klimmen door, wij zijn na half uur vertrokken aangezien het niet verantwoord was. Dit ook aangegeven, wordt door organisatie niets mee gedaan. Een teleurstellende ervaring, gaat kennelijk om zo snel mogelijk geld te verdienen! NOOIT WEER!

Kevin Rombouts
in de afgelopen week

Na een last-minute (ochtend vooraf) boeking, werd het evenement afgeblazen. Hier kwamen we helaas pas op het strand achter nadat er niemand te bekennen was en de dame in de lokale strandwinkel ons moest vertellen dat er "heel de dag al niemand was komen opdagen."

Marc Maters
2 weken geleden

Mijn vriendin en ik zijn met Texel Active op Segway toer geweest, dat was verrassend leuk om te doen, de Segway zelf is een mooi stukje techniek wat makkelijk te bedienen is maar zeker niet saai rijd. De toer was verder goed verzorgd, onze gids wist veel te vertellen over de omgeving, het was zo leuk de tijd vloog voorbij.