Onewheelen | €25,00 p.p.

Onewheelen is de nieuwste weg & offroad sensatie waar snowboarden en surfen elkaar ontmoeten.

Een onbeschrijvelijk gevoel van vrijheid en fun en dat op maar 1 wiel!

Wat is een onewheel?

Een onewheel is een 1 wielig vervoersmiddel wat qua besturing & gevoel identiek is aan het golfsurfen en snowboarden. Maar nu niet afhankelijk zijn van de condities om heerlijk te shredden! Het ziet er redelijk onmogelijk uit... Balanceren op 1 wiel. Maar de Onehweel is een technisch vernuft apparaatje die jou in balans houdt. Zodoende rij je binnen 10 minuten met gemakt rondjes over ons sportveld. 

Verschillende cursussen

Beginnerscursus
In onze beginnerscursus leren we je hoe de onewheel te besturen. En te zorgen dat je binnen dit uur klaar bent om eventueel met ons op pad te gaan en we heerlijk gaan floaten over uitdagende paden door het bos! 

Gevorderdencursus*
Onewheelen is dat gevoel van kruiend sneeuw onder je plank of die heerlijke rush op de golf. En dus zeker net zo verslavend! Ben jij verslaafd geraakt aan het Onewheelen? Boek dan de gevorderdencursus en mee cruisen door het Texelse Dennenbos en ontdek nog meer van de Onewheel! 
*Dit is alleen te boeken met aantoonbaar ervaring of het positief afleggen van de beginnerscursus.

Veiligheid

Naast een helm kun je er voor kiezen om ook pols, knie en elleboog beschermers te dragen. Het onewheelen is helaas niet zonder gevaar voor blessures.

GOED OM TE WETEN...

  • locatie: gerritslanderdijke 2 - den Burg
  • Leeftijd: Vanaf 12 jaar en ouder en sportief!
  • Duur: 1 uur
  • Kledingadvies: Lekker zittende kleding waar je je goed in kunt bewegen en soepele dichte schoenen.

Nog vragen? Chat dan met onze Robot Nano of check de FAQ of jouw vraag hier tussenstaat. Deze vind je onder het boekingsformulier.

Boek hier jouw nieuwste verslaving, onewheelen!

Faq

Hoe oud moet ik zijn voor het onewheelen?

Vanaf 12 jaar en ouder mag je bij ons komen Onewheelen. 

Waar vind het Onewheelen plaats?

We starten bij onze accommodatie Bloem en Bos. Adres: gerritslanderdijkje 2 - Den Burg. 

Zit er een maximum gewicht aan het board?

Ja, tot 100 kg kun je op een onewheel staan. 

Ik heb geen ervaring met board-sporten, kan ik wel meedoen?

Ja het is mogelijk, alleen raden wij het niet aan. Wanneer je fit en sportief bent is het geen probleem. Je moet wel een beetje gevoel hebben voor board-sporten om aan deze activiteit mee te kunnen doen, omdat het een blessure gevoelige sport is.

Hoe snel gaan de onewheels?

Ze gaan maximaal 20 km/pu.

Is het gevaarlijk?

Nee, het is niet gevaarlijk wanneer je goed naar onze uitleg luisterd. 
Hiernaast krijg je van ons een helm en knie en armbescherming.
Ook is enige boardervaring en sportiviteit verplicht. 

Gaat het Onewheelen ook door met slechtweer?

Helaas kan het niet doorgaan, wanneer het regent of te nat is. Het is een elktrisch aparaat en helaas gaat dat niet samen met water.
Wanneer dit het geval is, zullen wij contact opnemen met je om de activiteit eventueel te verplaatsen of iets anders aan te bieden.

Mijn gewenste dag en tijd staat er niet tussen?

De beginnerscursussen zijn op vaste dagen en tijden. Helaas kunnen we hier niet van afwijken. Wat aangegeven staat op de kalender, klopt dus. 

 

Wat betreft de extra uren onewheelen met een strippenkaart kunnen we speciaal inplannen. Mocht je liever op een andere dag of tijdstip willen, neem dan even contact met ons op via de mail: info@texelactive.nl 

Klimpark Texel

Het grootste avontuur voor jong en oud op hoogte! Ons klimpark bevindt zich op:
vakantiepark de Krim in de Cocksdorp. En is voor iedereen toegankelijk.

In de vakanties zij wij dagelijks geopend!

Paintball

Paintball Texel... Een knallend succes tijdens jouw verblijf op Texel. Zowel voor de kids al volwassenen is er genoeg spektakel te beleven!!!

onze gasten aan het woord over Texel active

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9! Hieronder vind je enkele reviews:
 
Marcel Annema
3 weken geleden

We hadden als gezin (ouders met 3 jongens in leeftijd van 9, 11 en 12 jaar) veel zin om te klimmen, dit al eerder op diverse locaties gedaan. Grote groep kreeg instructie en daarna tegelijk naar boven, nagenoeg geen begeleiding en verouderde klim locatie. Begon daarnaast ook nog eens hard te waaien, wat leiding ook aangaf. Ondanks dat ging klimmen door, wij zijn na half uur vertrokken aangezien het niet verantwoord was. Dit ook aangegeven, wordt door organisatie niets mee gedaan. Een teleurstellende ervaring, gaat kennelijk om zo snel mogelijk geld te verdienen! NOOIT WEER!

Personal Training Texel
5 maanden geleden

We hebben echt een te gekke tijd gehad met de one-wheelers! Voor mijn zoon en mij was het met onze snowboard ervaring gemakkelijk op te pakken, maar zelfs mijn vriendin (die nog nooit op wintersport is geweest) had het al snel onder de knie. Je kunt je eigen snelheid bepalen en daarmee maak je het zo uitdagend als je zelf wilt. Vallen en opstaan hoort erbij ;) Een heel leuk en uitdagend uitje met je gezin of met vrienden. Wij kunnen het iedereen aanraden!

Bas Waterham
3 maanden geleden

In plaats van een skivakantie werd het een week Texel. We komen hier al sinds onze jeugd en genieten altijd van het fantastische eiland. Meestal icm sportieve evenementen zoals de 4×15 , de Texelse halve marathon. Ook in deze week zijn we dagelijks actief geweest. Wandelen, fietsen, hardlopen en wat past er dan uitstekend bij? Juist, een kennismaking met blokarten bij Texel Active. Met zes familieleden naar het brede strand bij de vuurtoren. Wat een ervaring, je hebt het snel onder de knie na een goede en bondige instructie en een prima windje begonnen we aan ons uurtje blokarten. Wij hebben vreselijke lol gehad en komen beslist nog eens terug, dit smaakt echt naar meer. Bedankt voor de leuke middag Texel Active.

Bep Akkerhuis
3 maanden geleden

Hele leuke ervaring met blocarten van Texel Active . Windkracht 5 , netjes werd er een andere locatie een dag van te voren door gemaild. De aardige instructeur Milan gaf duidelijke instructies en het was genieten. Vader en zoon ( de Johnnen) genoten van een heerlijk uur blocarten . Echt een aanrader. En ze maakten ook nog foto's die ze gratis naar je mailen. Gewoon een hele leuke ervaring!!!

Yolanda
3 maanden geleden

Wij hebben een leuke middag gehad. Het blowkarten was een nieuwe ervaring voor ons en in deze toch wat suffe tijd konden we deze actie wel gebruiken. We werden opgewacht door twee enthousiaste instructeurs. De karts stonden al klaar en na een korte heldere uitleg konden we aan de slag. Als het even niet op rolletjes liep waren ze meteen in de buurt voor een duwtje of een aanwijzing. Kortom; een aanrader om bij Texel Active een leuke middag te boeken!!