Segway tour | €30,00 p.p.

Segway rijden op Texel is een fantastische manier om het eiland op een unieke manier te leren kennen. We beschikken over 7 stuks van de Segway X2, die zich kenmerkt door zijn gigantische wielen en voor geen enkele ondergrond terugdeinst. 

Segway x2

Na een korte en bondige instructie gaan we op ons terrein wat oefeningen doen. We leren iedereen eerst veilig op en afstappen, manouvreren en uiteraard ook stoppen. Zodra iedereen de Segway volledig onder de knie heeft gaan we onder begeleiding richting het Dennenbos. 

De georgische opstand en nog veel meer texel informatie

In het bos komen we langs diverse bezienswaardigheden waar de gids jullie van alles zal vertellen over; de Georgische opstand, Texelse ereburgers, de natuur en uiteraard van alles over het eiland zelf. 

Na 1 uurtje touren door het bos & duinen keren we weer terug bij de startlocatie. En bent u een ervaring en heel wat Texel kennis rijker! 
 

Goed om te weten...

  • locatie: Gerritslanderdijke 2 - den Burg
  • Leeftijd: Vanaf 16 jaar en ouder
  • Duur: 1 uur
  • Kledingadvies: Lekker zittende kleding waar je je goed in kunt bewegen

Klimpark Texel

Het grootste avontuur voor jong en oud op hoogte! Ons klimpark bevindt zich op:
vakantiepark de Krim in de Cocksdorp. En is voor iedereen toegankelijk.

In de vakanties zij wij dagelijks geopend!

Paintball

Paintball Texel... Een knallend succes tijdens jouw verblijf op Texel. Zowel voor de kids al volwassenen is er genoeg spektakel te beleven!!!

onze gasten aan het woord over Texel active

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9! Hieronder vind je enkele reviews:
 
Diana
een maand geleden

Wat een geweldige ervaring is e foilen. nooit gedacht dat wij( vrouwen van 47 en 52 jaar) dat konden. De instructeur was heel relaxed en heeft de les super opgebouwd zodat wij in heel korte tijd het bord uit het water konden krijgen, nog wel op onze knieën maar het was een bijzonder gevoel. Heel goed dat het door jullie aangeboden word het is prijzig maar het is de ervaring zeker waard!

Arina
een week geleden

Het was een leuke ervaring, goed advies gekregen. Lekker harde wind, vriendelijke mensen. Topdag! Een aanrader 👌

davevanravens
3 weken geleden

Suuper tof om te doen! Echt een aanrader. En het bleek verrassend makkelijk. Optimaal genoten hier! Leuk enthousiast team ook. Complimenten!

Lynnet Ligthart
in de afgelopen week

We hebben geblokart, was super gaaf om te doen en fijn dat het ook kon met de wind!

Felicia Addink
een maand geleden

Er stond behoorlijk wat wind, erg geschikt voor deze activiteit. En wat was het gaaf! De begeleiding was goed en enthousiastmerend, echt top. Naar mijn idee had er wel een mannetje extra bij gemogen, omdat we best vaak vast bleven staan en dat voor de begeleiding zelf veel werk vereistte. Over het algeheel zeer positieve ervaring en zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt en succes!