Solex- of E-Chopper tocht

 Huur bij ons een ouderwetst Solex of stille E-Chopper en krijg hier een gratis puzzeltocht bij. Ideaal voor een dagje naar Texel.

Ga samen met je vriend / vriendin / collega's of je familie op pad op een solex of E-chopper met een leuke puzzeltocht over Texel. Bezoek diverse bezienswaardigheden en leer Texel kennen op een leuke manier. Hiernaast kun je ook nog meedoen aan een leuke quiz om je Texel-kennis te testen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Huur een Solex of E-chopper vanaf een startlocatie naar keuze voor een ochtend, middag of een hele dag. Je ontvangt van ons een mail met hierin alle informatie. Download gratis een app met hierin de route en de informatie en start de tocht!

Je kunt kiezen uit de volgende startlocaties:

- Veerhaven van Texel
- den Burg

Keuzes maken

Hiernaast kunt u kiezen voor het huren van een ouderwetse Solex of een stille E-chopper. Met de Solex kunt u een hele dag op pad en kunt u starten vanaf de Veerhaven of vanuit den Burg. Met de E-chopper kunt u een middag of ochtend op pad en start je vanuit den Burg.

Kun je nou niet kiezen? Dan kun je kiezen voor een Oud en Nieuw combinatie. Je start met een solex vanaf de veerhaven, rijdt hiermee naar den Burg en ruilt deze hier om voor een E-choppers, ontdek de rest van Texel en keer vervolgens weer terug naar den Burg voor de Solex. Hiermee rij je weer terug naar de veerhaven.
 

Reserveren?

Kies hieronder een datum en maak een keuze uit een startlocatie. Reserveer direct.

Klimpark Texel

Het grootste avontuur voor jong en oud op hoogte! Ons klimpark bevindt zich op:
vakantiepark de Krim in de Cocksdorp. En is voor iedereen toegankelijk.

In de vakanties zij wij dagelijks geopend!

Paintball

Paintball Texel... Een knallend succes tijdens jouw verblijf op Texel. Zowel voor de kids al volwassenen is er genoeg spektakel te beleven!!!

onze gasten aan het woord over Texel active

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9! Hieronder vind je enkele reviews:
 

Powerkiten

Joyce Leppers: Vandaag hebben mijn man en zoons een twee uur durende powerkite workshop gedaan bij paal 28. Super leuke begeleiding vanuit Texel Teambuilding waardoor de mannen constant aan het vliegeren waren, waarbij de grootte van de vliegers werd opgebouwd. Er waren maar vier deelnemers, dus lekker veel individuele aandacht. Zeer nette prijs dus volgende keer als we op Texel zijn gaan we zeker weer!

  • 12 augustus 2018

Kajakken en raften

Marco Jacob: We have been Brandingkajakken at Paal 9 and enjoyed it very much. After 1h Kajakken (no high waves but netherless fun) we went on a rafting boat and did some team games on it. Great fun.

  • 25 Juli 2019

Blokarten!

Bas: Leuke strand activiteit het blokarten, zelfs in de regen kun je lol hebben. Duidelijke uitleg van Julian en prettige begeleiding van twee CIOS stagaires. De regen kon de pret niet drukken.

  • 17 juni 2019

Klimmen Enzo

Annemiek: Klimpark Enzo is een gevarieerd park. Niet groot maar genoeg voor een spannende uitdaging. Zeker met wat hoogtevrees. De begeleiding is goed het personeel enthousiast en hulpvaardig. Wij hebben er van genoten.

  • september 2018

Blokarten

Enzo: Geweldige middag gehad met aardig wat wind & regen... wij hebben ons prima vermaakt. Zelfs met een kleine groep (4) te doen!! Super aanrader en zeker niet eng ;)

  • 22 december 2018

Klimmen Enzo

Jill Grewe: Anspruchsvoller und voll zu empfehlender Kletterpark. Wir als Erwachsene sind voll auf unsere Kosten gekommen, die Mitarbeiter sind kompetent und auch bei Angstkandidaten hilfsbereit und mitfühlend. Die Ausstattung macht einen professionellen Eindruck und der Parcour ist spannend. Dieser Kletterpark ist eine große Empfehlung bei einem Texel Urlaub

  • augustus 2018

Paintball voor Kids

Duncan Whyte: Een geweldige middag gehad. Mijn dochter vierde hier haar kinderfeestje en het was fantastisch. Goede en professionele begeleiding en een prachtig veld voor een spannend avontuur. Echt een aanrader dit!

  • 27 januari 2018

Klimmen Enzo

Sven Bossaerts: Wij (papa met 2 kinderen, van 9 en 11) vonden het alleszins een super leuke ervaring. Alles verloopt in een leuke en ontspannen sfeer, onder begeleiding van een vrij jong maar duidelijk ervaren team, dat ervoor zorgt dat iedereen alle veiligheidsregels goed naleeft, maar steeds op diezelfde rustige en ontspannen manier.

  • 14 april 2019

Klimmen Enzo

Raymond: Samen met 6 vrienden was ik op zoek naar een leuk dagje uit.
Klimmen, dat leek ons erg leuk! Dit bedachten we ons op maandag en op donderdag wilden we klimmen. Gelukkig vonden we een erg handige boekingssite en was alles zo geregeld.
Via RentSeeDo hadden we onze activiteit zo gevonden, geboekt en betaald.
Bij aankomst werden we van harte welkom geheten en hebben we een erg leuke dag gehad.
Het was zeker de moeite waard en ik zou beide, zowel Klimmen EnZo als RentSeeDo graag willen aanbevelen.

  • mei 2019