Blokarten | €30,00 p.p.

Zin in iets actiefs waarbij je de wind om je oren voelt razen? Texel Active is de blokart specialist op Texel!

Blokarten op Texel

Bijna dagelijks organiseren wij clinics blokarten op het strand van Paal 28 in de Cocksdrop, waar je al vanaf 1 persoon bij aan kunt sluiten.

Na de instructie krijg je van ons een eigen blokart en leer je in de kortste keren de fijne kneepsje van het zeilen op het strand!

Blokarten is geschikt voor jong en oud en kan het hele jaar geboekt worden. Vanaf 10 jaar kan er al zelf gereden worden en onder die leeftijd hebben wij een speciale DUOKART. Dan kunnen ouder en kind samen zeilend het strand over!

Weersomstandigheden

Blokarten is een activiteit die afhankelijk is van de weersomstandigheden. Vanaf 11 knopen tot 26 knopen kan het blokarten doorgaan. Hiernaast hebben we laag water nodig voor deze activiteit. Kijk hieronder naar de kalender wanneer het blokarten mogelijk is en boek direct jouw avontuur!

 

 • Locatie: Strand van Paal 28, Krimweg 660 - de Cocksdorp
 • Wanneer: Elke dag mogelijk, afhankelijk van het weer en het getij.
 • Leeftijd: vanaf 10 jaar, onder de 10 hebben wij tegen meerprijs DUOKART's beschikbaar
 • Kledingadvies: lekker zittende kleding die vies en een beetje nat mogen worden.

Klimpark Texel

Het grootste avontuur voor jong en oud op hoogte! Ons klimpark bevind zich op:
vakantie park de Krim in de Cocksdorp

In de vakanties dagelijks geopend!

Paintball

Paintball Texel... Een knallend succes tijdens jouw verblijf op Texel. Zowel voor de kids al volwassenen is er genoeg spektakel te beleven!!!

onze Gasten aan het woord over TExel Active

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9! Bekijk hieronder een aantal beoordelingen:

Powerkiten

Joyce Leppers: Vandaag hebben mijn man en zoons een twee uur durende powerkite workshop gedaan bij paal 28. Super leuke begeleiding vanuit Texel Teambuilding waardoor de mannen constant aan het vliegeren waren, waarbij de grootte van de vliegers werd opgebouwd. Er waren maar vier deelnemers, dus lekker veel individuele aandacht. Zeer nette prijs dus volgende keer als we op Texel zijn gaan we zeker weer!

 • 12 augustus 2018

Kajakken en raften

Marco Jacob: We have been Brandingkajakken at Paal 9 and enjoyed it very much. After 1h Kajakken (no high waves but netherless fun) we went on a rafting boat and did some team games on it. Great fun.

 • 25 Juli 2019

Blokarten!

Bas: Leuke strand activiteit het blokarten, zelfs in de regen kun je lol hebben. Duidelijke uitleg van Julian en prettige begeleiding van twee CIOS stagaires. De regen kon de pret niet drukken.

 • 17 juni 2019

Klimmen Enzo

Annemiek: Klimpark Enzo is een gevarieerd park. Niet groot maar genoeg voor een spannende uitdaging. Zeker met wat hoogtevrees. De begeleiding is goed het personeel enthousiast en hulpvaardig. Wij hebben er van genoten.

 • september 2018

Blokarten

Enzo: Geweldige middag gehad met aardig wat wind & regen... wij hebben ons prima vermaakt. Zelfs met een kleine groep (4) te doen!! Super aanrader en zeker niet eng ;)

 • 22 december 2018

Klimmen Enzo

Jill Grewe: Anspruchsvoller und voll zu empfehlender Kletterpark. Wir als Erwachsene sind voll auf unsere Kosten gekommen, die Mitarbeiter sind kompetent und auch bei Angstkandidaten hilfsbereit und mitfühlend. Die Ausstattung macht einen professionellen Eindruck und der Parcour ist spannend. Dieser Kletterpark ist eine große Empfehlung bei einem Texel Urlaub

 • augustus 2018

Paintball voor Kids

Duncan Whyte: Een geweldige middag gehad. Mijn dochter vierde hier haar kinderfeestje en het was fantastisch. Goede en professionele begeleiding en een prachtig veld voor een spannend avontuur. Echt een aanrader dit!

 • 27 januari 2018

Klimmen Enzo

Sven Bossaerts: Wij (papa met 2 kinderen, van 9 en 11) vonden het alleszins een super leuke ervaring. Alles verloopt in een leuke en ontspannen sfeer, onder begeleiding van een vrij jong maar duidelijk ervaren team, dat ervoor zorgt dat iedereen alle veiligheidsregels goed naleeft, maar steeds op diezelfde rustige en ontspannen manier.

 • 14 april 2019

Klimmen Enzo

Raymond: Samen met 6 vrienden was ik op zoek naar een leuk dagje uit.
Klimmen, dat leek ons erg leuk! Dit bedachten we ons op maandag en op donderdag wilden we klimmen. Gelukkig vonden we een erg handige boekingssite en was alles zo geregeld.
Via RentSeeDo hadden we onze activiteit zo gevonden, geboekt en betaald.
Bij aankomst werden we van harte welkom geheten en hebben we een erg leuke dag gehad.
Het was zeker de moeite waard en ik zou beide, zowel Klimmen EnZo als RentSeeDo graag willen aanbevelen.

 • mei 2019