Huisregels Texel Active

Bedankt voor je boeking bij Texel Active. We kijken er naar uit om je te  mogen ontvangen bij een van onze activiteiten. Bij een boeking ga je automatisch akkoord met de Algemene voorwaarden van Texel Active.

Fit & gezond actief op Texel

  • Je gaat lekker actief aan de slag. De activiteiten kunnen behoorlijke inspanning vergen. Je dient daarom voldoende fit te zijn. Meld relevante zaken betreft je gezondheid bij ons en de instructeur(s) die jou begeleiden.
  • Jouw veiligheid en die van anderen is belangrijk. Daar zorgen we samen voor. Wij nemen gepaste maatregelen om een veilige activiteit te
    verzorgen.
  • Luister goed naar de uitleg. Jij dient onze instructies en aanwijzingen goed op te volgen.
  • We bieden sportieve recreatie aan. Letsel/ernstig letsel/blessures zijn bij onze activiteiten ondanks gepaste veiligheidsmaatregelen niet volledig uit te sluiten. Deelname geschiedt daarom op eigen risico

AFGESPROKEN TIJDEN

We vragen je om minimaal 10 minuten van te voren aanwezig te zijn op de locatie van de activiteit.

Oeps, te laat? En zijn wij al begonnen met de uitleg? Dan moet je even wachten tot wij de rest van de groep hebben opgestart en starten je dan zo snel mogelijk op! Helaas gaat dit wel van je eigen tijd af. 

Indien u te laat bent kunnen wij u NIET garanderen deel te kunnen nemen aan betreffende activiteit, eventuele betaalde gelden zullen hierbij dan ook komen te vervallen.

WEERSOMSTANDIGHEDEN

In principe gaan de activiteiten van Texel Active altijd door, ook bij slecht weer. Echter bij weersomstandigheden waarbij wij vinden dat de gereserveerde activiteit geen doorgang kan vinden, zullen wij contact met je opnemen. Dit zal gebeuren via E-mail & SMS.

De activiteit wordt dan kosteloos geannuleerd en het geboekte geld dezelfde dag nog teruggeboekt. Indien mogelijk bieden we die dag vervangende aciviteiten aan die direct op onze website te boeken zijn met een korting!

Texel Active is bevoegd om de locatie van de activiteit te wijzigen wanneer dit vanwege de weersomstandigheden gunstiger is voor de activiteit. Wanneer dit gebeurt, nemen wij uiteraard telefonisch contact met je op.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Mocht u de geboekte activiteit willen annuleren gelden hiervoor de volgende voorwaarden:

A bij annulering langer dan 31 dagen voorafgaand de activiteit hanteren wij 10% administratie en eventuele gemaakte kosten.

b. bij annulering vanaf 31 dagen tot 7 dagen voor aanvang: 25% van de prijs;

c. bij annulering vanaf 7 dagen voor aanvang of later: 100% van de prijs.

Wij raden dan ook altijd aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

VERKEERDE DATUM GEBOEKT of wijzigen reservering?

Heb je per ongeluk de activiteit op de verkeerde datum geboekt en kun je dan helaas niet deelnemen aan de activiteit? Dan doen wij ons best om u te verplaatsen naar de juiste datum. Is dit niet mogelijk, dan kunnen wij alleen een tegoedbon toesturen voor het geboekte bedrag. Wees er dus van bewust dat wanneer je boekt, je vast zit aan onze algemene voorwaarden. Ons dringende advies is daarom: reserveer zo laat mogelijk om financiële teleurstelling te voorkomen!

WIJZIGINGEN IN AANTALLEN

Indien er na de boeking wijzigingen in groepsgrootte voordoen kun je dit tot uiterlijk vijf werkdagen voor aanvang van de activiteit uitsluitend schriftelijk of per mail aan ons doorgeven.
Zijn jullie met meer dan het opgegeven aantal? Dan zal Texel Active haar uiterste best doen dit verzoek te honoreren. Wij kunnen je echter niet de garantie geven dat dit nog mogelijk is.

ALCOHOL

Tijdens en voorafgaand de activiteiten is het niet toegestaan alcohol te nuttigen. Indien de instructeurs toch opmerken dat er alcohol genuttigd is, zijn de instructeurs van Teambuilding Texel B.V. en Texel Active ten alle tijden bevoegd om de activiteit geen doorgang te laten vinden. Betaalde gelden bent je in dit geval volledig kwijt.

Aansprakelijkheidsbeperking 

  • Onze aansprakelijkheid en die van onze medewerkers en hulppersonen voor persoonlijk letsel is tenminste beperkt tot het bedrag dat onze aansprakelijkheidsverzekering dekt en uitkeert. 
  • Aansprakelijkheid voor schade aan zaken, waaronder beschadigde kleding, is uitgesloten.
  • Nadere aansprakelijkheidsbeperkingen staan opgenomen in de algemene voorwaarden. Klachten/vorderingen dien je zo spoedig mogelijk bij ons schriftelijk te melden. Vorderingen, ook t.a.v. (letsel)schade, verjaren na één jaar. Deze vorderingen vervallen na twee jaar.
  • De aansprakelijkheidsbeperkingen gelden niet voor zover wij de schade opzettelijk of bewust roekeloos hebben veroorzaakt.

 

 

Klimpark Texel

Het grootste avontuur voor jong en oud op hoogte! Ons klimpark bevindt zich op:
vakantiepark de Krim in de Cocksdorp. En is voor iedereen toegankelijk.

In de vakanties zij wij dagelijks geopend!

Paintball

Paintball Texel... Een knallend succes tijdens jouw verblijf op Texel. Zowel voor de kids al volwassenen is er genoeg spektakel te beleven!!!

onze gasten aan het woord over Texel active

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9! Hieronder vind je enkele reviews:
 
Nicole Slegers
een week geleden

Klimparcours gedaan. Leuke activiteit, prima uitleg. De jongens van 11 en 12 hadden al wat ervaring en konden het prima zelf af, maar ik zou pas echt met een gerust hart weggaan als het dat systeem was waarbij het onmogelijk is dat beide haken tegelijk open zijn. Dan is het m.i. ook pas geschikt voor alle leeftijden. Nu hield ik toch maar een oogje in het zeil.

Claudia Schaap
2 weken geleden

Het was een super geslaagd avontuur. Het is een leuke uitdaging voor jong en oud. Het personeel wat je begeleidde, was alert en kwam te hulp Als je dat nodig had.

Erik Roijen
een week geleden

Ondanks dat ik naar beneden getakeld moest worden omdat ik door mijn eigen onhandigheid viel een schitterende ervaring gehad met mijn neefje die het hele traject heeft afgelegd

Tineke Kroontje
een week geleden

Leuke, enthousiaste begeleiding. Groep was te groot voor 2 begeleiders, waardoor het te druk was qua terrein.

Henk Snijders
een maand geleden

Enorm genoten van 2 lessen e-foilen! Leuk en leerzaam en met een geweldige begeleiding!