Privacy statement

Privacyverklaring Teambuilding Texel B.V.

Inzake de geheimhouding en verwerking van persoonsgegevens


Teambuilding Texel B.V. , statutair gevestigd te Gerritslanderdijkje 2, 1791 NB te Den Burg, ingeschreven bij de KVK onder handelsnummer: 69079188

Teambuilding Texel B.V. met handelsnamen: Texel Active, Groepsaccommodatie Bloem en Bos, Paintball Texel, mobiele klimrots, Klimmen EnZo (hierna te noemen: Opdrachtnemer) Opdrachtnemer is de verantwoordelijke voor het verwerken van uw persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Opdrachtgever, een klant die bij opdrachtnemer in de ruimste zin van het woord een dienst afneemt. Dit zijnde een losse activiteit, overnachting in de groepsaccommodatie of een volledig verzorgd bedrijfsuitje.


OVERWEGENDE DAT:
a. Opdrachtnemer voor Opdrachtgever werkzaamheden en/of diensten verricht;
b. Opdrachtgever daartoe aan Opdrachtnemer gegevens gaat verstrekken;
c. Deze gegevens vertrouwelijk zijn, althans vertrouwelijk behandeld dienen te worden;
d. Deze gegevens persoonsgegevens kunnen bevatten;
e. Deze gegevens voor Opdrachtnemer noodzakelijk zijn om een bepaalde overeengekomen werkzaamheden of diensten uit te voeren;


GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS
Bij het gebruiken van onze website (online bestellen van activiteiten) verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:
- NAW gegevens
- Telefoonnummer
- Factuuradres
- Emailadres


KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN:

Artikel 1. Onderwerp van de overeenkomst
Onderwerp van de overeenkomst is de levering van gegevens door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer, het maken van geheimhoudingsafspraken daaromtrent en het maken van verdere afspraken als deze gegevens ook persoonsgegevens bevatten.

Artikel 2. Geheimhouding

2.1.
De van Opdrachtgever of namens Opdrachtgever verkregen gegevens zullen door Opdrachtnemer niet aan derden worden verstrekt, tenzij er door de Opdrachtgever schriftelijk toestemming is verleend, of tenzij het voor de uitvoering van de overeengekomen werkzaamheden noodzakelijk is.

2.2.
Opdrachtnemer draagt er zorg voor dat de gegevens aan personeel van Partijen alleen op need-to-know basis worden verstrekt, en dat de gegevens alleen worden verstrekt aan personeel dat belast is met het uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden of diensten.


2.3.
Gedurende de periode dat Opdrachtnemer de hiervoor bedoelde gegevens onder zich heeft, dient zij de opslag van de gegevens adequaat te beveiligen. In ieder geval zodanig dat derden/personeel dat niet belast is met de uitvoering van overeengekomen werkzaamheden of diensten, geen toegang hebben tot de gegevens. Deze opslag dient daarnaast te voldoen aan relevante regelgeving zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) indien er persoonsgegevens worden uitgewisseld.

Artikel 3. Persoonsgegevens

3.1.
Indien de gegevens ook persoonsgegevens betreffen gelden na volgende bepalingen van dit artikel. Opdrachtnemer wordt door Partijen beschouwd als de "Verwerker", en Opdrachtgever als de "Verantwoordelijke", als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

3.2.
Opdrachtnemer zal in het kader van de uitvoering van de overeengekomen werkzaamheden en diensten de gegevens ten behoeve van Opdrachtgever verwerken, waarbij het Opdrachtnemer niet is toegestaan de van Opdrachtgever verkregen gegevens voor eigen doeleinden, anders dan overeengekomen, te verwerken en/of aan derden te verstrekken.

3.3.
Partijen zullen zorgdragen voor de naleving van de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder in ieder geval begrepen wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

3.4.
Opdrachtnemer legt passende technische en organisatorische maatregelen ten uitvoer om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen garanderen, rekening houdend met de stand van de techniek en de kosten van de tenuitvoerlegging, een passend beveiligingsniveau gelet op de risico's die de verwerking en de aard van de te beschermen gegevens met zich meebrengen. De maatregelen zijn er mede op gericht onnodige verzameling en verdere verwerking van persoonsgegevens te voorkomen.

3.5.
Opdrachtgever is te allen tijde gerechtigd om gedurende de uitvoering van de overeenkomst de hiervoor genoemde maatregelen door een onafhankelijke deskundige te laten toetsen door middel van een audit. De kosten voor deze audit zijn voor Opdrachtgever.

3.6.
Opdrachtnemer mag in het kader van deze overeenkomst gebruik maken van een derde, zonder
voorafgaande toestemming van Opdrachtgever, op de voorwaarde dat Opdrachtnemer met de derde
gelijksoortige afspraken als in deze overeenkomst vervat, schriftelijk vastlegt, bijvoorbeeld door middel van een sub-verwerkersovereenkomst.

3.7.
Het is Opdrachtnemer niet toegestaan persoonsgegevens buiten de E.U./E.E.R. op te slaan en/of te hosten.

3.8.
Indien Opdrachtnemer vermoedt, of te weten is gekomen, dat de persoonsgegevens van Opdrachtgever gecompromitteerd zijn (security breach of datalek), of zijn geweest, meldt Opdrachtnemer dit zonder onredelijke vertraging aan Opdrachtgever.

3.9.
De persoonsgegevens die Opdrachtnemer verwerkt worden vernietigd na het verstrijken van de wettelijke bewaartermijn en/of op verzoek van de Opdrachtgever.

3.10
Op deze overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Geschillen voortvloeiende uit deze overeenkomst worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar Opdrachtgever


LINKS NAAR WEBSITES EN COOKIES VAN ANDEREN
Onze websites bevatten hyperlinks naar websites van andere partijen. Opdrachtnemer is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Evenmin is Opdrachtnemer verantwoordelijk voor het privacybeleid en het gebruik van cookies op deze websites.


RECLAME
Wij kunnen u naast de informatie op onze website ook op de hoogte brengen van nieuwe producten en diensten:
- Per post
- Per e-mail
- Per telefoon


WIJZINGINGEN
Opdrachtnemer behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wij adviseren u daarom regelmatig deze privacyverklaring na te lezen op eventuele wijzigingen.

U kunt uw gegevens altijd opvragen, zo nodig laten wijzigen, dan wel verwijderen. Neemt u hiervoor en voor andere vragen over ons privacy beleid gerust contact met ons op.

E-mail: info@teambuildingtexel.nl

Den Burg, 22 mei 2018

 

Klimpark Texel

Het grootste avontuur voor jong en oud op hoogte! Ons klimpark bevindt zich op:
vakantiepark de Krim in de Cocksdorp. En is voor iedereen toegankelijk.

In de vakanties zij wij dagelijks geopend!

Paintball

Paintball Texel... Een knallend succes tijdens jouw verblijf op Texel. Zowel voor de kids al volwassenen is er genoeg spektakel te beleven!!!

onze gasten aan het woord over Texel active

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9! Hieronder vind je enkele reviews:
 
Margreet Balemans
in de afgelopen week

Omdat de wind te hard was, kon onze activiteit, blokarten, met ons gezin niet doorgaan. Dat werd een uur tevoren afgebeld. Prima, kan gebeuren, veiligheid voor alles...Maar dat we dan vervolgens wel 5% administratiekosten moeten betalen 'omdat dat in het systeem zit' en ik meteen daarna een mail krijg met de vraag hoe leuk we het blokarten vonden... Nou, van die 5% kun je dan ook meteen zorgen dat ik die mail niet krijg ongetwijfeld 'omdat dat in het systeem zit'.

Meike Kersten
2 weken geleden

Op pad geweest met Segways! De korte en heldere instructie vooraf werd gekenmerkt door een positieve benadering en persoonlijke tips. Het gebruik van de Segway ging gelukkig heel erg intuïtief. Na het oefenen van belangrijke manoeuvres op het grasveld en de aangelegde paadjes op het terrein gingen we de weg op en het Dennenbos in. De gidsen wisten ons veel interessants te vertellen en namen echt de tijd voor ons. Een leuk en ontspannen uitje!

Marcel Annema
2 maanden geleden

We hadden als gezin (ouders met 3 jongens in leeftijd van 9, 11 en 12 jaar) veel zin om te klimmen, dit al eerder op diverse locaties gedaan. Grote groep kreeg instructie en daarna tegelijk naar boven, nagenoeg geen begeleiding en verouderde klim locatie. Begon daarnaast ook nog eens hard te waaien, wat leiding ook aangaf. Ondanks dat ging klimmen door, wij zijn na half uur vertrokken aangezien het niet verantwoord was. Dit ook aangegeven, wordt door organisatie niets mee gedaan. Een teleurstellende ervaring, gaat kennelijk om zo snel mogelijk geld te verdienen! NOOIT WEER!

Kevin Rombouts
in de afgelopen week

Na een last-minute (ochtend vooraf) boeking, werd het evenement afgeblazen. Hier kwamen we helaas pas op het strand achter nadat er niemand te bekennen was en de dame in de lokale strandwinkel ons moest vertellen dat er "heel de dag al niemand was komen opdagen."

Marc Maters
2 weken geleden

Mijn vriendin en ik zijn met Texel Active op Segway toer geweest, dat was verrassend leuk om te doen, de Segway zelf is een mooi stukje techniek wat makkelijk te bedienen is maar zeker niet saai rijd. De toer was verder goed verzorgd, onze gids wist veel te vertellen over de omgeving, het was zo leuk de tijd vloog voorbij.