Texelse vakantiekaart

In de zomer is het mogelijk om met je Texelse vakantiekaart aan enkele van onze activiteiten deel te nemen.

Aan de volgende activiteiten kan je geheel gratis tegen inlevering van je vakantiekaart deelnemen:

  • Klimpark
  • E-sports (onewheel en eskaten)
  • Kajakken en raften

Hoe kan ik reserveren?
Stuur een mailtje naar: info@texelactive.nl met daarin: 
- Activiteit, datum + tijdstip
- Naam + mobiele telefoonnummer
- Aantal personen

Spelregels:

  • De vakantiekaart is alleen voor de kinderen, indien er volwassenen mee willen doen kan dit tegen het reguliere tarief van betreffende activiteit. 
  • Ouders zijn van harte welkom om mee te doen, hier moet alleen wel even een aparte reservering voor aangemaakt worden. Als er voor hetzelfde tijdstip geboekt is zitten jullie uiteraard altijd bij elkaar in de groep.
     

Bekijk hier onder het aanbod van alle activiteiten van Texel Active!

Klimpark Texel

Het grootste avontuur voor jong en oud op hoogte! Ons klimpark bevindt zich op:
vakantiepark de Krim in de Cocksdorp. En is voor iedereen toegankelijk.

In de vakanties zij wij dagelijks geopend!

onze gasten aan het woord over Texel active

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9! Hieronder vind je enkele reviews:
 
Ronald Veer
9 maanden geleden

Na een korte uitleg kan de lol beginnen en wordt je goed in de gaten gehouden door de instructeurs 👌. Wees niet bang om om te gaan want dat gebeurde bij mij ook 3 keer 😂, maar eenmaal onder de knie ga je echt los en de grens steeds verder verlegen (op 2 wielen rijden en zolang mogelijk 😅😎). 👍!!!GA DIT ECHT EEN KEER DOEN!!!👍

Alex Post
10 maanden geleden

Gistermiddag samen met mijn zoon een powerkite instructie gevolgd bij Texel active om er zo achter te komen wat voor ons een geschikte kite zou zijn. Na ontvangst door de enthousiaste en vriendelijke instructeurs een korte uitleg gehad waarna we al snel konden beginnen met vliegeren. Echt een geweldige ervaring om te voelen hoeveel power er op de grotere kites komt te staan. Een zeer geslaagde middag.

Fabienne van Broekhoven
9 maanden geleden

Leuke ervaring, man heeft zelf gevlogen , dat was super leuk , merknaam dat ze een monopoly positie op 't eiland , eerste vlucht miest uitgesteld worden wegens weers omstandigheden , uiteraard geen probleem. Maar de communicatie en informatieverstrekking hieromtrent was wat teleurstellend .

Ernie Hesel
5 maanden geleden

Het blokarten was goed georganiseerd en er was een goede uitleg. De wind was gunstig dus we hebben geweldig kunnen blokarten. Dit is zeker een aanrader.

Eline Van Meerveld
5 maanden geleden

Fantastische organisatie. Zeer goede communicatie. Enthousiaste begeleiders. Blokarten op het strand is gewoon erg leuk om te doen en zeker onder de goede service van Texel Active.