Algemene voorwaarden

Bedankt voor je boeking bij Texel Active. We kijken er naar uit om je te  mogen ontvangen bij een van onze activiteiten. Bij een boeking ga je automatisch akkoord met de aanvullende voorwaarden van Texel Active.

Afgesproken tijden

We vragen je om minimaal 10 minuten van te voren aanwezig te zijn op de locatie van de activiteit.

Oeps, te laat? En zijn wij al begonnen met de uitleg? Dan moet je even wachten tot wij de rest van de groep hebben opgestart en starten je dan zo snel mogelijk op! Helaas gaat dit wel van je eigen tijd af.

Corona gerelateerde klachten

Wij kunnen een reservering niet annuleren of verplaatsen bij corona gerelateerde redenen. Wees er dus van bewust dat wanneer je boekt, je vast zit aan onze voorwaarden. Ons dringende advies is daarom: reserveer zo laat mogelijk om financiële teleurstelling te voorkomen!

Weersomstandigheden

In principe gaan de activiteiten van Texel Active altijd door, ook bij slecht weer. Echter bij weersomstandigheden waarbij wij vinden dat de gereserveerde activiteit geen doorgang kan vinden, zullen wij contact met je opnemen. Dit zal gebeuren via E-mail & SMS.

De activiteit wordt dan kosteloos geannuleerd en het geboekte geld dezelfde dag nog teruggeboekt. Indien mogelijk bieden we die dag vervangende aciviteiten aan die direct op onze website te boeken zijn met een korting!

Texel Active is bevoegd om de locatie van de activiteit te wijzigen wanneer dit vanwege de weersomstandigheden gunstiger is voor de activiteit. Wanneer dit gebeurt, nemen wij uiteraard telefonisch contact met je op.

Annuleringsvoorwaarden

Mocht u de geboekte activiteit willen annuleren gelden hiervoor de volgende voorwaarden:

A bij annulering langer dan 31 dagen voorafgaand de activiteit hanteren wij 10% administratie en eventuele gemaakte kosten.

b. bij annulering vanaf 31 dagen tot 7 dagen voor aanvang: 25% van de prijs;

c. bij annulering vanaf 7 dagen voor aanvang of later: 100% van de prijs.


Wij raden dan ook altijd aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

 Verkeerde datum geboekt?

Heb je per ongeluk de activiteit op de verkeerde datum geboekt en kun je dan helaas niet deelnemen aan de activiteit? Dan doen wij ons best om u te verplaatsen naar de juiste datum. Is dit niet mogelijk, dan kunnen wij alleen een tegoedbon toesturen voor het geboekte bedrag.

Wijzigingen in aantallen

Indien er na de boeking wijzigingen in groepsgrootte voordoen kun je dit tot uiterlijk vijf werkdagen voor aanvang van de activiteit uitsluitend schriftelijk of per mail aan ons doorgeven.
Zijn jullie met meer dan het opgegeven aantal? Dan zal Texel Active haar uiterste best doen dit verzoek te honoreren. Wij kunnen je echter niet de garantie geven dat dit nog mogelijk is.

Alcohol

Tijdens en voorafgaand de activiteiten is het niet toegestaan alcohol te nuttigen. Indien de instructeurs toch opmerken dat er alcohol genuttigd is, zijn de instructeurs van Teambuilding Texel B.V. en Texel Active ten alle tijden bevoegd om de activiteit geen doorgang te laten vinden. Betaalde gelden bent je in dit geval volledig kwijt.

 

Klimpark Texel

Het grootste avontuur voor jong en oud op hoogte! Ons klimpark bevindt zich op:
vakantiepark de Krim in de Cocksdorp. En is voor iedereen toegankelijk.

In de vakanties zij wij dagelijks geopend!

Paintball

Paintball Texel... Een knallend succes tijdens jouw verblijf op Texel. Zowel voor de kids al volwassenen is er genoeg spektakel te beleven!!!

onze gasten aan het woord over Texel active

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9! Hieronder vind je enkele reviews:
 
familie mourits
2 weken geleden

Super leuke activiteit. Na een heldere instructie door enthousiaste begeleiding het water op in een raft, door de branding heen proberen te raften (valt niet mee), een ervaring met zon, zee, wind, strand en golven. Bij het raften is synchroon peddelen belangrijk en dat lukt niet altijd even goed maar de lol is er niet minder om Daarna kajakken waar je het in je eentje mag opnemen tegen de golven. Toen wij gingen waren de golven tussen de meter en anderhalve meter hoog en dat is goed te doen. Je moet wel tegen een beetje water kunnen en houdt rekening met spierpijn de volgende dag 😇 Team Texel Active, super bedankt en tot een volgende keer 👍

Marloes De Vries
een week geleden

Het klimparcours was geweldig. Duidelijke instructies en hulp wanneer nodig. De jongste (11 jaar) vond het af en toe wat spannend, maar heeft angsten overwonnen! Mooi om te zien hoe iedereen elkaar aanmoedigt!

Hans Haak
in de afgelopen week

Een eerste kennismaking met blowkarten. Ondank de wind die zo nu en dan wegviel was het een leuke ervaring. De hulp van de medewerkers was perfect. Zo nu en dan moest de kart in de juiste richting worden geplaatst. Hopelijk is er de volgende keer een wat hardere wind.

Raimond Kollman
3 weken geleden

Leuke ervaring en zeker een aanrader als je op Texel bent! Alles stond prima op tijd klaar, uitleg was duidelijk. Voor de kinderen had er iets meer uitleg mogen zijn hoe ze nu beter op snelheid komen en blijven, maar dat mocht de pret niet drukken :-).

Helga Boersma
3 weken geleden

Communicatie via de mail was perfect. Uitleg op locatie was een beetje rommelig, en de afstand was wat kort tussen de pionnen . Dit waarschijnlijk omdat dan de medewerkers te ver moesten lopen om te helpen waar men vast bleef staan, maar toch maakte dit het wel iets minder leuk.