Algemene voorwaarden

Corona gerelateerde klachten
Wij kunnen een reservering niet annuleren of verplaatsen bij coronagerelateerde redenen. Wees er dus van bewust dat wanneer je boekt, je vast zit aan onze voorwaarden. Onze dringende advies is daarom: reserveer zo laat mogelijk om financiële teleurstelling te voorkomen!

Oeps, te laat? En zijn wij al begonnen met de uitleg? Dan moet u even wachten tot wij eventueel de rest van de groep hebben opgestart en schrijven u hierna in. Helaas gaat dit wel van u eigen tijd af.

De boot gemist? En mist u daardoor bijna de complete activiteit? Neem dan direct contact met ons op en dan kijken we wat er nog mogelijk is.

Weersomstandigheden
In principe gaan de activiteiten van Texel Active altijd door, ook bij slecht weer. Echter bij weersomstandigheden waarbij wij vinden dat de gereserveerde activiteit geen doorgang kan vinden, zullen wij hierover contact opnemen.

Wij bieden dan altijd een leuke alternatieve activiteit aan welke u dezelfde dag of een andere dag bij ons kunt doen. Het is ook mogelijk om een tegoedbon voor het geboekte bedrag te ontvangen, om een andere keer bij ons terug te komen.

Mocht voor geen van beide (kunnen) kiezen, dan kunnen wij de gelden retourneren, echter wordt er dan wel 5% transactiekosten van het totale bedrag ingehouden.

 

Texel Active is in de bevoegdheid om de locatie van de activiteit te wijzigen wanneer dit vanwege de weersomstandigheden gunstiger is voor de activiteit. Wanneer dit gebeurt, wordt er op de dag van de activiteit tijdig contact opgenomen.

Annuleringsvoorwaarden
Mocht u de geboekte activiteit willen annuleren gelden hiervoor de volgende voorwaarden:
a.            tot 56 dagen of meer voor aanvang: 10% van de totaal prijs
b.            van 56 tot 42 dagen voor aanvang: 25% van de totaal prijs
c.            van 42 tot 21 dagen voor aanvang: 50% van de totaal prijs
d.            van 21 tot 5 dagen voor aanvang: 75% van de totaal prijs
e.            binnen 5 dagen (inclusief) voor aanvang of later: 100% van de totaal prijs.
Wij raden dan ook altijd aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Wijzigingen in aantallen
Indien er na de boeking wijzigingen in groepsgrootte voordoen kunt u dit tot uiterlijk vijf werkdagen voor aanvang van de activiteit uitsluitend schriftelijk aan ons doorgeven.
Mocht u met minder personen komen kan dit kosteloos geannuleerd worden, tot een maximum van 20% van het aantal opgegeven deelnemers.

Indien het daadwerkelijke aantal deelnemers groter blijkt te zijn dan de opgave. Zal Texel Active haar uiterste best doen dit verzoek te honoreren. Wij kunnen u echter niet de garantie geven met meer deelnemers te kunnen participeren aan de geboekte activiteit.


Alcohol:
Tijdens en voorafgaand de activiteiten is het niet toegestaan alcohol te nuttigen. Indien de instructeurs toch opmerken dat er alcohol genuttigd is, zijn de instructeurs van Teambuilding Texel B.V. ten alle tijden bevoegd om de activiteit geen doorgang te laten vinden. Betaalde gelden bent u in dit geval volledig kwijt.

Klimpark Texel

Het grootste avontuur voor jong en oud op hoogte! Ons klimpark bevindt zich op:
vakantiepark de Krim in de Cocksdorp. En is voor iedereen toegankelijk.

In de vakanties zij wij dagelijks geopend!

Paintball

Paintball Texel... Een knallend succes tijdens jouw verblijf op Texel. Zowel voor de kids al volwassenen is er genoeg spektakel te beleven!!!

onze gasten aan het woord over Texel active

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9! Hieronder vind je enkele reviews:
 
Personal Training Texel
2 weken geleden

We hebben echt een te gekke tijd gehad met de one-wheelers! Voor mijn zoon en mij was het met onze snowboard ervaring gemakkelijk op te pakken, maar zelfs mijn vriendin (die nog nooit op wintersport is geweest) had het al snel onder de knie. Je kunt je eigen snelheid bepalen en daarmee maak je het zo uitdagend als je zelf wilt. Vallen en opstaan hoort erbij ;) Een heel leuk en uitdagend uitje met je gezin of met vrienden. Wij kunnen het iedereen aanraden!

Marco ter Horst
2 maanden geleden

Donderdag 22 okt. 2020. Windkracht 5/ 6, droog en zonnig bij de vuurtoren van de Cocksdorp op Texel. “we gaan blokarten”. Wat een geweldige ervaring! Onze jongste van 13 is wat aan de lichte kant, maar na 10 mins oefenen en de begeleiding van Julliette heeft ook hij het onder de knie. Ruim een uur “laag-vliegen” heerlijke afsluiting van onze herfst-vakantie. Een aanrader voor iedereen met (puber-)kids of ouder 😉. Bedankt Texel-active

Anouk Simonse
3 maanden geleden

Wij zijn met 3 jongeren gaan blokarten, dat was echt fantastisch! Twee van de drie gingen (na een heel duidelijke en prettige uitleg) heel goed over het strand in de blokarten, nr. 3 vond het best eng en wilde niet meer, maar na een goede peptalk van de instructeur is hij weer ingestapt en met behulp van een andere instructeur (die bij hem op de kart ging zitten en hielp met sturen etc.) ging hij met een goed gevoel van het strand af. Dat was echt klasse en wij zullen voor een volgende activiteit zéker weer voor Texel Active kiezen!

Ron Hein
2 maanden geleden

Onze jongens van 14 en 16 hebben een prachtige middag gehad met het blokarten. Goede uitleg en veel plezier. Flexibel zijn de mensen omdat de dag ervoor niet door kon gaan vanwege de vele regen en de storm. In overleg een nieuwe datum geprikt, top geregeld!

Pietje Flipstra
3 maanden geleden

Wij hebben geblokart met Texel Active tijdens de herfstvakantie en het was superleuk, supergaaf. We hadden lekker stevige wind, goeie begeleiding en uitleg. De 30 euro meer dan waard, zeker als je, net als wij, nog nooit hebt geblokart. De mensen van Texel Active zijn vriendelijk, behulpzaam, vrolijk en enthousiast. Als we weer op Texel zijn, komen we zeker terug naar het strand om te blokarten. Groetjes, familie Langeveld