Algemene voorwaarden

Corona gerelateerde klachten
Wij kunnen een reservering niet annuleren of verplaatsen bij coronagerelateerde redenen. Wees er dus van bewust dat wanneer je boekt, je vast zit aan onze voorwaarden. Onze dringende advies is daarom: reserveer zo laat mogelijk om financiële teleurstelling te voorkomen!

Oeps, te laat? En zijn wij al begonnen met de uitleg? Dan moet u even wachten tot wij eventueel de rest van de groep hebben opgestart en schrijven u hierna in. Helaas gaat dit wel van u eigen tijd af.

De boot gemist? En mist u daardoor bijna de complete activiteit? Neem dan direct contact met ons op en dan kijken we wat er nog mogelijk is.

Weersomstandigheden
In principe gaan de activiteiten van Texel Active altijd door, ook bij slecht weer. Echter bij weersomstandigheden waarbij wij vinden dat de gereserveerde activiteit geen doorgang kan vinden, zullen wij hierover contact opnemen.

Wij bieden dan altijd een leuke alternatieve activiteit aan welke u dezelfde dag of een andere dag bij ons kunt doen. Het is ook mogelijk om een tegoedbon voor het geboekte bedrag te ontvangen, om een andere keer bij ons terug te komen.

Mocht voor geen van beide (kunnen) kiezen, dan kunnen wij de gelden retourneren, echter wordt er dan wel 5% transactiekosten van het totale bedrag ingehouden.

Texel Active is in de bevoegdheid om de locatie van de activiteit te wijzigen wanneer dit vanwege de weersomstandigheden gunstiger is voor de activiteit. Wanneer dit gebeurt, wordt er op de dag van de activiteit tijdig contact opgenomen.​​​​​​​


Annuleringsvoorwaarden
Mocht u de geboekte activiteit willen annuleren gelden hiervoor de volgende voorwaarden:
a.            tot 56 dagen of meer voor aanvang: 10% van de totaal prijs
b.            van 56 tot 42 dagen voor aanvang: 25% van de totaal prijs
c.            van 42 tot 21 dagen voor aanvang: 50% van de totaal prijs
d.            van 21 tot 5 dagen voor aanvang: 75% van de totaal prijs
e.            binnen 5 dagen (inclusief) voor aanvang of later: 100% van de totaal prijs.
Wij raden dan ook altijd aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Heeft u perongeluk voor de verkeerde datum geboekt? Dan doen wij ons uiterste best om dit om te boeken naar de gewenste datum. Mocht dit niet lukken, kunt u er voor kiezen om een voucher te ontvangen om een andere keer terug te komen. Of u kunt u geld terug krijgen, echter wordt er dan wel 5% transactiekosten van het totale bedragingehouden.
 

Wijzigingen in aantallen
Indien er na de boeking wijzigingen in groepsgrootte voordoen kunt u dit tot uiterlijk vijf werkdagen voor aanvang van de activiteit uitsluitend schriftelijk aan ons doorgeven.
Mocht u met minder personen komen kan dit kosteloos geannuleerd worden, tot een maximum van 20% van het aantal opgegeven deelnemers.

Indien het daadwerkelijke aantal deelnemers groter blijkt te zijn dan de opgave. Zal Texel Active haar uiterste best doen dit verzoek te honoreren. Wij kunnen u echter niet de garantie geven met meer deelnemers te kunnen participeren aan de geboekte activiteit.


Alcohol:
Tijdens en voorafgaand de activiteiten is het niet toegestaan alcohol te nuttigen. Indien de instructeurs toch opmerken dat er alcohol genuttigd is, zijn de instructeurs van Teambuilding Texel B.V. ten alle tijden bevoegd om de activiteit geen doorgang te laten vinden. Betaalde gelden bent u in dit geval volledig kwijt.

Klimpark Texel

Het grootste avontuur voor jong en oud op hoogte! Ons klimpark bevindt zich op:
vakantiepark de Krim in de Cocksdorp. En is voor iedereen toegankelijk.

In de vakanties zij wij dagelijks geopend!

Paintball

Paintball Texel... Een knallend succes tijdens jouw verblijf op Texel. Zowel voor de kids al volwassenen is er genoeg spektakel te beleven!!!

onze gasten aan het woord over Texel active

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9! Hieronder vind je enkele reviews:
 
Personal Training Texel
3 maanden geleden

We hebben echt een te gekke tijd gehad met de one-wheelers! Voor mijn zoon en mij was het met onze snowboard ervaring gemakkelijk op te pakken, maar zelfs mijn vriendin (die nog nooit op wintersport is geweest) had het al snel onder de knie. Je kunt je eigen snelheid bepalen en daarmee maak je het zo uitdagend als je zelf wilt. Vallen en opstaan hoort erbij ;) Een heel leuk en uitdagend uitje met je gezin of met vrienden. Wij kunnen het iedereen aanraden!

Bas Waterham
een maand geleden

In plaats van een skivakantie werd het een week Texel. We komen hier al sinds onze jeugd en genieten altijd van het fantastische eiland. Meestal icm sportieve evenementen zoals de 4×15 , de Texelse halve marathon. Ook in deze week zijn we dagelijks actief geweest. Wandelen, fietsen, hardlopen en wat past er dan uitstekend bij? Juist, een kennismaking met blokarten bij Texel Active. Met zes familieleden naar het brede strand bij de vuurtoren. Wat een ervaring, je hebt het snel onder de knie na een goede en bondige instructie en een prima windje begonnen we aan ons uurtje blokarten. Wij hebben vreselijke lol gehad en komen beslist nog eens terug, dit smaakt echt naar meer. Bedankt voor de leuke middag Texel Active.

Bep Akkerhuis
een maand geleden

Hele leuke ervaring met blocarten van Texel Active . Windkracht 5 , netjes werd er een andere locatie een dag van te voren door gemaild. De aardige instructeur Milan gaf duidelijke instructies en het was genieten. Vader en zoon ( de Johnnen) genoten van een heerlijk uur blocarten . Echt een aanrader. En ze maakten ook nog foto's die ze gratis naar je mailen. Gewoon een hele leuke ervaring!!!

Yolanda
een maand geleden

Wij hebben een leuke middag gehad. Het blowkarten was een nieuwe ervaring voor ons en in deze toch wat suffe tijd konden we deze actie wel gebruiken. We werden opgewacht door twee enthousiaste instructeurs. De karts stonden al klaar en na een korte heldere uitleg konden we aan de slag. Als het even niet op rolletjes liep waren ze meteen in de buurt voor een duwtje of een aanwijzing. Kortom; een aanrader om bij Texel Active een leuke middag te boeken!!

Paul Klaassen
een maand geleden

Ontzettend leuke belevenis om met zo'n karretje over het strand te crossen. Goede begeleiding en ondersteuning van het personeel. Top. Na een tijdje ben je het 'achtjes-rijden' wel een beetje zat. Was voor mij uitdagender geweest om over een langere afstand te kunnen blokarten ipv na iedere 100mtr het stuur moeten omgooien. Desalniettemin gewoon zeer top om te doen.