Algemene voorwaarden

Corona gerelateerde klachten
Wij kunnen een reservering niet annuleren of verplaatsen bij coronagerelateerde redenen. Wees er dus van bewust dat wanneer je boekt, je vast zit aan onze voorwaarden. Onze dringende advies is daarom: reserveer zo laat mogelijk om financiële teleurstelling te voorkomen!

Oeps, te laat? En zijn wij al begonnen met de uitleg? Dan moet u even wachten tot wij eventueel de rest van de groep hebben opgestart en schrijven u hierna in. Helaas gaat dit wel van u eigen tijd af.

De boot gemist? En mist u daardoor bijna de complete activiteit? Neem dan direct contact met ons op en dan kijken we wat er nog mogelijk is.

Weersomstandigheden
In principe gaan de activiteiten van Texel Active altijd door, ook bij slecht weer. Echter bij weersomstandigheden waarbij wij vinden dat de gereserveerde activiteit geen doorgang kan vinden, zullen wij hierover contact opnemen.

Wij bieden dan altijd een leuke alternatieve activiteit aan welke u dezelfde dag of een andere dag bij ons kunt doen. Het is ook mogelijk om een tegoedbon voor het geboekte bedrag te ontvangen, om een andere keer bij ons terug te komen.

Mocht voor geen van beide (kunnen) kiezen, dan kunnen wij de gelden retourneren, echter wordt er dan wel 5% transactiekosten van het totale bedrag ingehouden.

Texel Active is in de bevoegdheid om de locatie van de activiteit te wijzigen wanneer dit vanwege de weersomstandigheden gunstiger is voor de activiteit. Wanneer dit gebeurt, wordt er op de dag van de activiteit tijdig contact opgenomen.


Annuleringsvoorwaarden
Mocht u de geboekte activiteit willen annuleren gelden hiervoor de volgende voorwaarden:
a.            tot 56 dagen of meer voor aanvang: 10% van de totaal prijs
b.            van 56 tot 42 dagen voor aanvang: 25% van de totaal prijs
c.            van 42 tot 21 dagen voor aanvang: 50% van de totaal prijs
d.            van 21 tot 5 dagen voor aanvang: 75% van de totaal prijs
e.            binnen 5 dagen (inclusief) voor aanvang of later: 100% van de totaal prijs.
Wij raden dan ook altijd aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Heeft u perongeluk voor de verkeerde datum geboekt? Dan doen wij ons uiterste best om dit om te boeken naar de gewenste datum. Mocht dit niet lukken, kunt u er voor kiezen om een voucher te ontvangen om een andere keer terug te komen. Of u kunt u geld terug krijgen, mits de plekken weer worden volgeboekt. Echter wordt er dan wel 5% transactiekosten van het totale bedrag ingehouden.
 

Wijzigingen in aantallen
Indien er na de boeking wijzigingen in groepsgrootte voordoen kunt u dit tot uiterlijk vijf werkdagen voor aanvang van de activiteit uitsluitend schriftelijk aan ons doorgeven.
Mocht u met minder personen komen kan dit kosteloos geannuleerd worden, tot een maximum van 20% van het aantal opgegeven deelnemers.

Indien het daadwerkelijke aantal deelnemers groter blijkt te zijn dan de opgave. Zal Texel Active haar uiterste best doen dit verzoek te honoreren. Wij kunnen u echter niet de garantie geven met meer deelnemers te kunnen participeren aan de geboekte activiteit.


Alcohol:
Tijdens en voorafgaand de activiteiten is het niet toegestaan alcohol te nuttigen. Indien de instructeurs toch opmerken dat er alcohol genuttigd is, zijn de instructeurs van Teambuilding Texel B.V. ten alle tijden bevoegd om de activiteit geen doorgang te laten vinden. Betaalde gelden bent u in dit geval volledig kwijt.

Klimpark Texel

Het grootste avontuur voor jong en oud op hoogte! Ons klimpark bevindt zich op:
vakantiepark de Krim in de Cocksdorp. En is voor iedereen toegankelijk.

In de vakanties zij wij dagelijks geopend!

Paintball

Paintball Texel... Een knallend succes tijdens jouw verblijf op Texel. Zowel voor de kids al volwassenen is er genoeg spektakel te beleven!!!

onze gasten aan het woord over Texel active

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9! Hieronder vind je enkele reviews:
 
Maaike Benschop
een week geleden

Brandingkajakken en raften is geweldig. Je hoeft niet jong of totaal super sportief te zijn om hieraan mee te doen. Echt een aanrader voor een bedrijfs- of een verjaardagsuitje. Of gewoon omdat het ontzettend leuk is en je er veel bij moet lachen ook, om jezelf en anderen. Omdat ze stuntelen of omdat het geweldig goed gaat. Allebei leuk.

Anja Botter
in de afgelopen week

Blokarten gedaan met gezin...wat hebben we genoten Was de eerste keer maar vooral niet de laatste keer Als we het eiland weer bezoeken staat deze activiteit zeker op ons agenda .... Bedankt voor een geweldige uurtje plezier ..

Barbara en Jan Boon
in de afgelopen week

Heel erg genoten van ons blocnote uurtje op het strand bij de vuurtoren. Goede instructies en hulp van een enthousiast team. Warm aanbevolen! ( maar trek wel warme kleren aan)

Arina
een maand geleden

Het was een leuke ervaring, goed advies gekregen. Lekker harde wind, vriendelijke mensen. Topdag! Een aanrader 👌

davevanravens
een maand geleden

Suuper tof om te doen! Echt een aanrader. En het bleek verrassend makkelijk. Optimaal genoten hier! Leuk enthousiast team ook. Complimenten!