Algemene voorwaarden

Corona gerelateerde klachten
Wij kunnen een reservering niet annuleren of verplaatsen bij coronagerelateerde redenen. Wees er dus van bewust dat wanneer je boekt, je vast zit aan onze voorwaarden. Onze dringende advies is daarom: reserveer zo laat mogelijk om financiële teleurstelling te voorkomen!

Oeps, te laat? En zijn wij al begonnen met de uitleg? Dan moet u even wachten tot wij eventueel de rest van de groep hebben opgestart en schrijven u hierna in. Helaas gaat dit wel van u eigen tijd af.

De boot gemist? En mist u daardoor bijna de complete activiteit? Neem dan direct contact met ons op en dan kijken we wat er nog mogelijk is.

Weersomstandigheden
In principe gaan de activiteiten van Texel Active altijd door, ook bij slecht weer. Echter bij weersomstandigheden waarbij wij vinden dat de gereserveerde activiteit geen doorgang kan vinden, zullen wij hierover contact opnemen.

Wij bieden dan altijd een leuke alternatieve activiteit aan welke u dezelfde dag of een andere dag bij ons kunt doen. Het is ook mogelijk om een tegoedbon voor het geboekte bedrag te ontvangen, om een andere keer bij ons terug te komen.

Mocht voor geen van beide (kunnen) kiezen, dan kunnen wij de gelden retourneren, echter wordt er dan wel 5% transactiekosten van het totale bedrag ingehouden.

Texel Active is in de bevoegdheid om de locatie van de activiteit te wijzigen wanneer dit vanwege de weersomstandigheden gunstiger is voor de activiteit. Wanneer dit gebeurt, wordt er op de dag van de activiteit tijdig contact opgenomen.


Annuleringsvoorwaarden
Mocht u de geboekte activiteit willen annuleren gelden hiervoor de volgende voorwaarden:
a.            tot 56 dagen of meer voor aanvang: 10% van de totaal prijs
b.            van 56 tot 42 dagen voor aanvang: 25% van de totaal prijs
c.            van 42 tot 21 dagen voor aanvang: 50% van de totaal prijs
d.            van 21 tot 5 dagen voor aanvang: 75% van de totaal prijs
e.            binnen 5 dagen (inclusief) voor aanvang of later: 100% van de totaal prijs.
Wij raden dan ook altijd aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Heeft u perongeluk voor de verkeerde datum geboekt? Dan doen wij ons uiterste best om dit om te boeken naar de gewenste datum. Mocht dit niet lukken, kunt u er voor kiezen om een voucher te ontvangen om een andere keer terug te komen. Of u kunt u geld terug krijgen, mits de plekken weer worden volgeboekt. Echter wordt er dan wel 5% transactiekosten van het totale bedrag ingehouden.
 

Wijzigingen in aantallen
Indien er na de boeking wijzigingen in groepsgrootte voordoen kunt u dit tot uiterlijk vijf werkdagen voor aanvang van de activiteit uitsluitend schriftelijk aan ons doorgeven.
Mocht u met minder personen komen kan dit kosteloos geannuleerd worden, tot een maximum van 20% van het aantal opgegeven deelnemers.

Indien het daadwerkelijke aantal deelnemers groter blijkt te zijn dan de opgave. Zal Texel Active haar uiterste best doen dit verzoek te honoreren. Wij kunnen u echter niet de garantie geven met meer deelnemers te kunnen participeren aan de geboekte activiteit.


Alcohol:
Tijdens en voorafgaand de activiteiten is het niet toegestaan alcohol te nuttigen. Indien de instructeurs toch opmerken dat er alcohol genuttigd is, zijn de instructeurs van Teambuilding Texel B.V. ten alle tijden bevoegd om de activiteit geen doorgang te laten vinden. Betaalde gelden bent u in dit geval volledig kwijt.

Klimpark Texel

Het grootste avontuur voor jong en oud op hoogte! Ons klimpark bevindt zich op:
vakantiepark de Krim in de Cocksdorp. En is voor iedereen toegankelijk.

In de vakanties zij wij dagelijks geopend!

Paintball

Paintball Texel... Een knallend succes tijdens jouw verblijf op Texel. Zowel voor de kids al volwassenen is er genoeg spektakel te beleven!!!

onze gasten aan het woord over Texel active

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9! Hieronder vind je enkele reviews:
 
Margreet Balemans
in de afgelopen week

Omdat de wind te hard was, kon onze activiteit, blokarten, met ons gezin niet doorgaan. Dat werd een uur tevoren afgebeld. Prima, kan gebeuren, veiligheid voor alles...Maar dat we dan vervolgens wel 5% administratiekosten moeten betalen 'omdat dat in het systeem zit' en ik meteen daarna een mail krijg met de vraag hoe leuk we het blokarten vonden... Nou, van die 5% kun je dan ook meteen zorgen dat ik die mail niet krijg ongetwijfeld 'omdat dat in het systeem zit'.

Meike Kersten
2 weken geleden

Op pad geweest met Segways! De korte en heldere instructie vooraf werd gekenmerkt door een positieve benadering en persoonlijke tips. Het gebruik van de Segway ging gelukkig heel erg intuïtief. Na het oefenen van belangrijke manoeuvres op het grasveld en de aangelegde paadjes op het terrein gingen we de weg op en het Dennenbos in. De gidsen wisten ons veel interessants te vertellen en namen echt de tijd voor ons. Een leuk en ontspannen uitje!

Marcel Annema
2 maanden geleden

We hadden als gezin (ouders met 3 jongens in leeftijd van 9, 11 en 12 jaar) veel zin om te klimmen, dit al eerder op diverse locaties gedaan. Grote groep kreeg instructie en daarna tegelijk naar boven, nagenoeg geen begeleiding en verouderde klim locatie. Begon daarnaast ook nog eens hard te waaien, wat leiding ook aangaf. Ondanks dat ging klimmen door, wij zijn na half uur vertrokken aangezien het niet verantwoord was. Dit ook aangegeven, wordt door organisatie niets mee gedaan. Een teleurstellende ervaring, gaat kennelijk om zo snel mogelijk geld te verdienen! NOOIT WEER!

Kevin Rombouts
in de afgelopen week

Na een last-minute (ochtend vooraf) boeking, werd het evenement afgeblazen. Hier kwamen we helaas pas op het strand achter nadat er niemand te bekennen was en de dame in de lokale strandwinkel ons moest vertellen dat er "heel de dag al niemand was komen opdagen."

Marc Maters
2 weken geleden

Mijn vriendin en ik zijn met Texel Active op Segway toer geweest, dat was verrassend leuk om te doen, de Segway zelf is een mooi stukje techniek wat makkelijk te bedienen is maar zeker niet saai rijd. De toer was verder goed verzorgd, onze gids wist veel te vertellen over de omgeving, het was zo leuk de tijd vloog voorbij.