Algemene voorwaarden

Bedankt voor je boeking bij Texel Active. We kijken er naar uit om je te  mogen ontvangen bij een van onze activiteiten. Bij een boeking ga je automatisch akkoord met de aanvullende voorwaarden van Texel Active.

Afgesproken tijden

We vragen je om minimaal 10 minuten van te voren aanwezig te zijn op de locatie van de activiteit.

Oeps, te laat? En zijn wij al begonnen met de uitleg? Dan moet je even wachten tot wij de rest van de groep hebben opgestart en starten je dan zo snel mogelijk op! Helaas gaat dit wel van je eigen tijd af.

Corona gerelateerde klachten

Wij kunnen een reservering niet annuleren of verplaatsen bij corona gerelateerde redenen. Wees er dus van bewust dat wanneer je boekt, je vast zit aan onze voorwaarden. Ons dringende advies is daarom: reserveer zo laat mogelijk om financiële teleurstelling te voorkomen!

Weersomstandigheden

In principe gaan de activiteiten van Texel Active altijd door, ook bij slecht weer. Echter bij weersomstandigheden waarbij wij vinden dat de gereserveerde activiteit geen doorgang kan vinden, zullen wij contact met je opnemen. Dit zal gebeuren via E-mail & SMS.

De activiteit wordt dan kosteloos geannuleerd en het geboekte geld dezelfde dag nog teruggeboekt. Indien mogelijk bieden we die dag vervangende aciviteiten aan die direct op onze website te boeken zijn met een korting!

Texel Active is bevoegd om de locatie van de activiteit te wijzigen wanneer dit vanwege de weersomstandigheden gunstiger is voor de activiteit. Wanneer dit gebeurt, nemen wij uiteraard telefonisch contact met je op.

Annuleringsvoorwaarden

Mocht u de geboekte activiteit willen annuleren gelden hiervoor de volgende voorwaarden:

A bij annulering langer dan 31 dagen voorafgaand de activiteit hanteren wij 10% administratie en eventuele gemaakte kosten.

b. bij annulering vanaf 31 dagen tot 7 dagen voor aanvang: 25% van de prijs;

c. bij annulering vanaf 7 dagen voor aanvang of later: 100% van de prijs.


Wij raden dan ook altijd aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

 Verkeerde datum geboekt?

Heb je per ongeluk de activiteit op de verkeerde datum geboekt en kun je dan helaas niet deelnemen aan de activiteit? Dan doen wij ons best om u te verplaatsen naar de juiste datum. Is dit niet mogelijk, dan kunnen wij alleen een tegoedbon toesturen voor het geboekte bedrag.

Wijzigingen in aantallen

Indien er na de boeking wijzigingen in groepsgrootte voordoen kun je dit tot uiterlijk vijf werkdagen voor aanvang van de activiteit uitsluitend schriftelijk of per mail aan ons doorgeven.
Zijn jullie met meer dan het opgegeven aantal? Dan zal Texel Active haar uiterste best doen dit verzoek te honoreren. Wij kunnen je echter niet de garantie geven dat dit nog mogelijk is.

Alcohol

Tijdens en voorafgaand de activiteiten is het niet toegestaan alcohol te nuttigen. Indien de instructeurs toch opmerken dat er alcohol genuttigd is, zijn de instructeurs van Teambuilding Texel B.V. en Texel Active ten alle tijden bevoegd om de activiteit geen doorgang te laten vinden. Betaalde gelden bent je in dit geval volledig kwijt.

 

Klimpark Texel

Het grootste avontuur voor jong en oud op hoogte! Ons klimpark bevindt zich op:
vakantiepark de Krim in de Cocksdorp. En is voor iedereen toegankelijk.

In de vakanties zij wij dagelijks geopend!

onze gasten aan het woord over Texel active

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9! Hieronder vind je enkele reviews:
 
Ronald Veer
2 weken geleden

Na een korte uitleg kan de lol beginnen en wordt je goed in de gaten gehouden door de instructeurs 👌. Wees niet bang om om te gaan want dat gebeurde bij mij ook 3 keer 😂, maar eenmaal onder de knie ga je echt los en de grens steeds verder verlegen (op 2 wielen rijden en zolang mogelijk 😅😎). 👍!!!GA DIT ECHT EEN KEER DOEN!!!👍

Fabienne van Broekhoven
2 weken geleden

Leuke ervaring, man heeft zelf gevlogen , dat was super leuk , merknaam dat ze een monopoly positie op 't eiland , eerste vlucht miest uitgesteld worden wegens weers omstandigheden , uiteraard geen probleem. Maar de communicatie en informatieverstrekking hieromtrent was wat teleurstellend .

Alex Post
een maand geleden

Gistermiddag samen met mijn zoon een powerkite instructie gevolgd bij Texel active om er zo achter te komen wat voor ons een geschikte kite zou zijn. Na ontvangst door de enthousiaste en vriendelijke instructeurs een korte uitleg gehad waarna we al snel konden beginnen met vliegeren. Echt een geweldige ervaring om te voelen hoeveel power er op de grotere kites komt te staan. Een zeer geslaagde middag.

Roel ter Borg
in de afgelopen week

Fijne avond gehad met het Blowkarten. Helaas werd de wind minder, maar het plezier was er niet minder om. Goede begeleiding en instructies en mooi materieel.

Bart Friederichs
een maand geleden

Leuke ervaring en heb er echt van genoten. Erg jammer dat we de hele tijd maar 8tjes konden rijden. De video op de website zie je dat langs het strand optijd en dat was niet het geval. Dus echt snelheid maken zat er niet in. Ik vond de aantal mensen teveel voor de twee begeleiders die erbij waren. Verder was het in totaal ca 50/55 minuten inclusief uitleg.